Σαλόνια & Καναπέδες στα μέτρα σας

Βρείτε τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό των ονείρων σας.

Ποιότητα και διαχρονική αισθητική σε οικονομικές τιμές.

Μοντέρνα Έπιπλα με την εγγύηση ποιότητας Χριστόπουλος

Γραπτή Εγγύηση 10 ετών

Στο Έπιπλο Χριστόπουλος θα επιλέξετε τον καναπέ που ταιριάζει στο σαλόνι ή το καθιστικό σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά καλύμματα και υλικά που δεν χάνει το σχήμα του. Επιλέξτε ένα διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο χώρο του σπιτιού σας. Έχετε ακόμα την επιλογή για έναν στιλάτο γωνιακό καναπέ. Σίγουρα προτείνουμε τους ανθεκτικούς, πολυλειτουργικούς καναπέδες – κρεβάτια, που μετατρέπονται εύκολα σε άνετο κρεβάτι, ενώ κάποιοι διαθέτουν και αποθηκευτικό χώρο. Καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χώρο, και για να κοιμούνται οι φιλοξενούμενοι μας αναπαυτικά. Είναι ακόμα εξαιρετική λύση για ένα φοιτητικό σπίτι, που συνήθως ο χώρος είναι μικρότερος. Στο Έπιπλο Χριστόπουλος πάντα διαθέτουμε προτάσεις και λύσεις σχεδιασμένες για εσάς!

Τραπεζάκι σαλονιού Sellas

Τραπεζάκι σαλονιού Sellas

Διαστάσεις: 120x40x85 cm

To τραπεζάκι σαλονιού, Sellas, είναι το πλέον διαχρονικό τραπεζάκι της συλλογής μας! Υπόσχεται να τραβήξει τα βλέμματα, αφού διαθέτει ένα συρτάρι μπουκαλοθήκη, δύο σκαμπό και δύο βοηθητικά τραπεζάκια στο κάτω μέρος του, που το καθιστούν απόλυτα λειτουργικό!

 

Τραπεζάκι σαλονιού Scarlett

Τραπεζάκι σαλονιού Scarlett

Διαστάσεις: 130x40x75 cm

Υλικό: Ξύλο Δρυς Ρουστίκ | MDF Πλακάκι

Το τραπεζάκι Scarlett είναι μία ιδιαίτερη κατασκευή με οβάλ καπάκι και μία εντυπωσιακή μεταλλική βάση. Το ίδιο τραπεζάκι θα το συναντήσετε με καπάκι, κατασκευασμένο από ξύλο δρυός ρουστίκ ή mdf πλακάκι.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Rose

Τραπεζάκι σαλονιού Rose

Διαστάσεις: 130x42x90 cm

Υλικό: Χωρίς τζάμι στο καπάκι | Με τζάμι στο καπάκι

Το τραπεζάκι Rose διαθέτει τρεις σερβιτόρους, ένα βοηθητικό τραπεζάκι, δύο σκαμπό και δύο συρτάρια. Είναι λειτουργικό και καλαίσθητο. Η καλύτερη επιλογή για το σαλόνι σας!

 

Τραπεζάκι σαλονιού Prestige

Τραπεζάκι σαλονιού Prestige

Διαστάσεις: 120x42x80 cm

Υλικό: MDF Δρυς | MDF Γυμνό Λάκα

Το τραπεζάκι Prestige είναι ένα λειτουργικό και καλαίσθητο τραπεζάκι για το σαλόνι σας! Τα δύο αποσπώμενα καπάκια του σηκώνονται με ειδικό μηχανισμό, στο ύψος που επιθυμείτε, ενώ το τρίτο είναι πορτάκι για αποθήκευση. Στην εσωτερική υποδοχή, κάτω από τα καπάκια, υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος. Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του ποδιού υπάρχει extra χώρος αποθήκευσης, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία και περιοδικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το laptop ή για ένα γρήγορο γεύμα.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Planet

Τραπεζάκι σαλονιού Planet

Διαστάσεις: 120x42x80 cm

Το τραπεζάκι Planet είναι μια πρακτική και λειτουργική λύση για το σαλόνι σας. “Χωρίζεται” σε δύο παραλληλόγραμμα στην επιφάνειά του και διαθέτει ένα κρυφό συρτάρι. Το μικρό ενσωματωμένο συρτάρι βοηθάει στην αποθήκευση μικροαντικειμένων. Ένα υπέροχο τραπέζι, ιδανικό για μικρούς χώρους.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Penelope

Τραπεζάκι σαλονιού Penelope

Διαστάσεις: 120x44x80 cm

Υλικό: MDF Δρυς

Διαχρονικό κομμάτι που κερδίζει τις εντυπώσεις! Νεοκλασικό τραπεζάκι σαλονιού, με τέσσερα συρτάρια και πολύ ωφέλιμο χώρο, δίνει λύσεις σε μικρές και μεγάλες ανάγκες. Διακοσμημένο με μικρή βιτρίνα στο πάνω μέρος του, ιδιαίτερα στολισμένο και σχεδιασμένο, ώστε να ομορφαίνει τον χώρο σας.

Τραπεζάκι σαλονιού Parma

Τραπεζάκι σαλονιού Parma

Διαστάσεις: 120x44x80 cm

Το τραπεζάκι σαλονιού Parma είναι κατάλληλο για τοποθέτηση μπροστά από καναπέ. Διαθέτει μηχανισμό, που επιτρέπει να σηκωθεί η επιφάνεια του τραπεζιού σε θέση σερβιρίσματος, συρτάρια για έξτρα αποθηκευτικό χώρο και κάβα για τα ποτά.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Oregon

Τραπεζάκι σαλονιού Oregon

Διαστάσεις: 120x40x80 cm

Το τραπεζάκι σαλονιού Oregon, θα γίνει το κέντρο του καθιστικού σας, χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και την κατασκευή του. Διαθέτει συρτάρι με άνοιγμα και από τις δύο πλευρές και ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο.

Τραπεζάκι σαλονιού Montana

Τραπεζάκι σαλονιού Montana

Διαστάσεις: 120×45+4×85 cm

Εντυπωσιακό design και αφαιρετική αισθητική είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το τραπεζάκι σαλονιού Montana.
Η βάση του είναι σε σχήμα Π, από φυσικό ξύλο δρυός, ενώ διαθέτει και σερβιτόρο – καπάκι από πάνω σε χρώμα λάκας, με extra καπάκι που εξυπηρετεί σαν δίσκος. Το τραπεζάκι αυτό είναι ξεχωριστό και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις σε οποιοδήποτε μοντέρνο καθιστικό χρησιμοποιηθεί.

Τραπεζάκι σαλονιού Modern Line

Τραπεζάκι σαλονιού Modern Line

Διαστάσεις: 120x42x80 cm

Το τραπέζι σαλονιού Modern Line είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν κάτι πρωτότυπο, με αισθητική, αλλά, ταυτόχρονα, και λειτουργικό, καθώς διαθέτει ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορει να χρησιμεύσει για να τοποθετήσετε διακοσμητικά αντικείμενα ή μπουκάλια.

Τραπεζάκι σαλονιού Markela

Τραπεζάκι σαλονιού Markela

Διαστάσεις: 120x40x80 cm

Αυτό το minimal και ιδιαίτερα όμορφο τραπέζι σαλονιού αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα κομψότητας και καλαισθησίας. Το ξύλινο σε δρύς καπάκι και η σιδερένια βάση του ενισχύουν την απλότητα και τον διακριτικό του χαρακτήρα.

Τραπεζάκι σαλονιού Marilyn

Τραπεζάκι σαλονιού Marilyn

Διαστάσεις: 140x41x80 cm

Τραπεζάκι σαλονιού σε ορθογώνια φόρμα, μοντέρνου σχεδιασμού, με πρακτικό άνοιγμα που αποκαλύπτει τον αποθηκευτικό του χώρο. Στο τραπεζάκι σαλονιού, με συρόμενο καπάκι, μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήσιμα πράγματα για το χώρο του σαλονιού σας, έχοντας, παράλληλα, άμεση πρόσβαση σε αυτά. Η βάση του, αποτελούμενη από δύο μασίφ πόδια σε μεταλλική βαφή, προσδίδει στο σαλόνι σας ένα πιο μοντέρνο στυλ.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Lora

Τραπεζάκι σαλονιού Lora

Διαστάσεις: 120x40x80 cm

Μοντέρνο, πολυχρηστικό τραπεζάκι σαλονιού, που μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε σύγχρονη και κλασική διακόσμηση. Μια εξαιρετική επιλογή για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα σας, χάρη στους σερβιτόρους, που ρυθμίζονται στο ύψος της επιλογής σας. Είναι πολύ βολικό και εύχρηστο, αφού μπορεί να σας προσφέρει επιμέρους βοηθητικό χώρο, για να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα ή για να τοποθετήσετε τον υπολογιστή σας.

Τραπεζάκι σαλονιού Jenga

Τραπεζάκι σαλονιού Jenga

Διαστάσεις: 120x80x41 cm

Ένα τραπεζάκι που ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του ενισχύει την εκλεπτυσμένη του αισθητική. Συνδυάζει το ξύλο με τη λάκα, ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση του design, ενώ ταυτόχρονα το συρταράκι και από τις δύο πλευρές ενισχύει και τη λειτουργικότητα του. Ένα τραπέζι σαλονιού ιδανικό για κάθε μοντέρνο σπίτι που εντυπωσιάζει!

Τραπεζάκι σαλονιού Glory

Τραπεζάκι σαλονιού Glory

Διαστάσεις: 120x35x80 cm

Κομψό, εργονομικό, συνδυάζοντας το πρωτοποριακό design με την λειτουργικότητα χάρη στον αποθηκευτικό του χώρο. Αναδεικνύει κάθε χώρο. Tα συρτάρια αποθήκευσης, αλλά και οι 2 σερβιτόροι για να απολαμβάνετε τον καφέ και το φαγητό σας ή ακόμα να χρησιμοποιείτε το laptop σας πάνω σε αυτούς θα σας κάνει να το λατρέψετε!

Τραπεζάκι σαλονιού Giorgio

Τραπεζάκι σαλονιού Giorgio

Διαστάσεις: 120x42x70 cm

Ένα πάρα πολύ πρακτικό τραπεζάκι, σε minimal σχεδίαση, για όσους επιθυμούν κάτι απλό και όμορφο. Τα πόδια του είναι κατσκευασμένα από μασίφ ξύλο και βαμμένα σε μεταλλική βαφή. Είναι πολύ βολικό και εύχρηστο, αφού μπορεί να σας προσφέρει επιμέρους βοηθητικό χώρο, για να τοποθετήσετε τον υπολογιστή σας ή μικροαντικείμενα.

Τραπεζάκι σαλονιού Country

Τραπεζάκι σαλονιού Country

Διαστάσεις: 120x46x80 cm

Προσθέστε μία ρουστίκ πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου σας, με αυτό το τραπέζι σαλονιού. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι μοναστηριακού τύπου, με αντοχή στη φθορά του χρόνου. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν το τραπεζάκι σαλονιού μοναδικό, προσφέροντας στο σαλόνι σας μια αίσθηση ζεστασιάς.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Amelia

Τραπεζάκι σαλονιού Amelia

Διαστάσεις: 120x40x80 cm

Υλικό: MDF πλακάκι | Ξύλο Δρυός ή Λάκα

Το τραπεζάκι Amelia με mdf πλακάκι ή ξύλο δρυός στο καπάκι και τα κομψά μεταλλικά πόδια σε ορθογώνιο σχήμα, θα ανανεώσουν το σαλόνι σας. Το τραπεζάκι αυτό αποτελείται από δύο σκαμπό επενδυμένα με ύφασμα της επιλογής σας και δυο ορθογώνια τραπέζια. Φέρτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα στο σπίτι σας με τα τραπεζάκια σαλονιού Amelia!

Τραπεζάκι σαλονιού Amazon

Τραπεζάκι σαλονιού Amazon

Διαστάσεις: 120x40x85 cm

Το τραπεζάκι Amazon είναι ένα λειτουργικό έπιπλο για πολλά σπίτια. Έχει συρτάρι με κάβα στιβαρής κατασκευής με μηχανισμό – φρένο, ένα ντουλάπι, δύο τραπεζάκια και δύο θέσεις για διακοσμητικά αντικείμενα.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Alicia

Τραπεζάκι σαλονιού Alicia

Διαστάσεις: Ύψος 42 cm | Διάμετρος 90 + 63 cm

Υλικό: MDF Δρυς | MDF Γυμνό Λάκα | Μεταλλικές βάσεις

Το τραπεζάκι σαλονιού Alicia, συνδυάζει καλαισθησία και λειτουργικότητα. Το διπλό τραπεζάκι, σε στρόγγυλο σχεδιασμό, είναι περιορισμένο σε όγκο αφήνοντας στον χώρο ελευθερία κινήσεων. Τραπεζάκι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους χώρους. Αποτελείται από δύο τραπέζια που το ένα μπορεί να αγκαλιάσει το άλλο, για εξοικονόμηση χώρου, ή να χρησιμοποιηθούν χωριστά, για να καλύψουν περισσότερα άτομα. Ταυτόχρονα, το λιτό του design και το σίδερο στη βάση, δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι σας.

Τραπεζάκι σαλονιού Combo

Τραπεζάκι σαλονιού Combo

Διαστάσεις: 120x41x80 cm

Υλικό: Ακατέργαστο | Τζάμι | Ίσιο καπάκι

Ένα μοντέρνο, minimal τραπεζάκι σαλονιού, που θα ταιριάξει απόλυτα σε ένα σύγχρονο σπίτι και θα του δώσει έναν σύγχρονο αέρα αλλά και ένα ιδιαίτερο στυλ. Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυός, υψηλής ποιότητας, ενώ στα πόδια υπάρχουν διακριτικές, inox λεπτομέρειες που προσφέρουν μία μοντέρνα σχεδιαστική «πινελιά». Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ αλλάζοντας υλικό στην επιφάνεια. Διαλέξτε ανάμεσα σε κρύσταλλο, ξύλο ακατέργαστο ή ίσιο.

Τραπεζάκι σαλονιού Planet

Το τραπεζάκι σαλονιού PLANET είναι ένα εξαιρετικά κομψό και ευέλικτο τραπέζι, κατάλληλο τόσο για την τραπεζαρία όσο και για το γραφείο. Διατίθεται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις, τα καπάκια σε διάφορα χρώματα κεραμικού, ή σε πολλές αποχρώσεις της λάκας, τα μεταλλικά μέρη μπορούν να βαφούν σε 16 χρώματα ηλεκτροστατικής.

Τραπεζάκι σαλονιού Plex

Το τραπεζάκι σαλονιού PLEX εκφράζει τέλεια την επιδίωξη της ουσιαστικότητας: οι καθαρές σιλουέτες και οι γεωμετρικές γραμμές είναι τα διακριτικά χαρακτηριστικά του, καθιστώντας το ένα απλό και ελαφρύ αντικείμενο, αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από συμπαγές σχήμα. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές διαστάσεις, τα καπάκια σε διάφορα χρώματα κεραμικού, ή σε πολλές αποχρώσεις της λάκας, τα μεταλλικά μέρη μπορούν να βαφούν σε 16 χρώματα ηλεκτροστατικής.

Χρειάζεστε επιπλέον ιδέες; 

Βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα για ένα σπίτι λειτουργικό & καλαίσθητο

Συνθέσεις με ιδιαίτερο design, κρυφοί φωτισμοί και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι.

Σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις των επίπλων μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή για Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο (+30) 23210 – 78281

Οι Εξειδικευμένοι Συνεργάτες μας θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.