Ποιοτικά Στρώματα & Προϊόντα Ύπνου

Ξεκούραση, Χαλάρωση και Αντοχή χάρη στην Υψηλή Ποιότητα τους.

Οι Εξειδικευμένοι Συνεργάτες μας θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.

Ξεκούραση με την εγγύηση ποιότητας Χριστόπουλος

Γραπτή Εγγύηση 10 ετών

Αποκτήστε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας στρώμα, επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα στρωμάτων του Έπιπλο Χριστόπουλος. Βρείτε ποιοτικά στρώματα που θα σας ξεκουράσουν και θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης. Εσάς και την οικογένειά σας. Κοιμηθείτε και ξυπνήστε πιο ξεκούραστοι από ποτέ στο νέο σας στρώμα. Απαραίτητο συστατικό για έναν ποιοτικό ύπνο είναι το στρώμα. Στο Έπιπλο Χριστόπουλος διαθέτουμε στρώματα και προϊόντα ύπνου από διάφορα υλικά, σε διάφορες διαστάσεις, όπως μονά, ημίδιπλα, διπλά ή υπέρδιπλα. Επιλέξτε το στρώμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στις συνήθειες ύπνου σας, ανατομικό ή ορθοπεδικό, και κοιμηθείτε ήσυχοι. Προφυλάξτε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με αντι-αλλεργικά στρώματα και αντιβακτηριακή επεξεργασία στο κάλυμμά τους. Ένα ιδανικό στρώμα όμως συνοδεύετε από ένα υπέροχο κρεβάτι. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου και χαλάρωσης στο σπίτι σας.

Μαξιλάρι Dreamy

33.60

Το μαξιλάρι ύπνου Dreamy της Cosmostrom είναι ένα άνετο και πολύ αναπαυτικό μαξιλάρι για καθημερινή ξεκούραση. Κατασκευάζεται με γέμιση Πούπουλο-Σιλικόνη σε αναλογία 80%-20% και είναι ιδανικό για ένα τέλειο ύπνο.

Διαστάσεις μαξιλαριού 70cm*50cm

Μαξιλάρι Latex Ανατομικό

42.00

Τα ανατομικά μαξιλάρια Latex της Cosmostrom είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex. Προσφέρουν άριστη στήριξη του αυχένα και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για ένα πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

Διαστάσεις μαξιλαριού 60cm*40cm

Μαξιλάρι Latex Κλασικό

42.00

Το μαξιλάρι Latex της Cosmostrom σε κλασικό σχήμα είναι κατασκευασμένο από φυσικό Latex, προσφέρει καλή κυκλοφορία του αέρα και δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για πολλές ξεκούραστες νύχτες.

Διαστάσεις μαξιλαριού 60cm*40cm

Μαξιλάρι Memory Gel

60.90

Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας και αδράξτε την ευκαιρία για έναν ύπνο απαλλαγμένο από πόνους στο κεφάλι ή τον αυχένα. Το ανατομικό μαξιλάρι Memory Gel της Cosmostrom έχει σχεδιαστεί να κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σε συνδυασμό με τις καμπύλες του προσφέρει άνετη στήριξη και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης.

Διαστάσεις μαξιλαριού 62cm*42cm

Μαξιλάρι Memory Ανατομικό

36.75

Τα μαξιλάρια από Memory foam σε ανατομικό σχήμα της Cosmostrom έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ολοκληρωμένη στήριξη του αυχένα σας. Αγκαλιάζουν το κεφάλι, στηρίζουν τον αυχένα και εκμηδενίζουν τις πιέσεις με σκοπό ένα άνετο, χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο.

Διαστάσεις μαξιλαριού 60cm*40cm

Μαξιλάρι Memory Κλασικό

33.60

Τα μαξιλάρια από Memory foam σε κλασικό σχήμα της Cosmostrom είναι σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν τον αυχένα και να στηρίζουν σωστά το κεφάλι, έτσι δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Διαστάσεις μαξιλαριού 60cm*40cm

Χρειάζεστε επιπλέον ιδέες; 

Βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα για ένα σπίτι λειτουργικό & καλαίσθητο

Συνθέσεις με ιδιαίτερο design, κρυφοί φωτισμοί και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι.

Σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις των επίπλων μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή για Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο (+30) 23210 – 78281

Οι Εξειδικευμένοι Συνεργάτες μας θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.